Rólam

2014 óta kirobbanthatatlan a kezemből a fényképezőgép és előbb hagyom otthon a táskámat, mintsem elfelejtsem a csuklóm köré tekerni a fényképező pántját. Kiskoromban elvesztem a fotózásban és kérdés nélkül haladok ezen az úton tovább azóta is. Azt érzem az életem fő feladata, hogy minőségi emlékeket tudjak átadni a fotóim által másoknak. Szeretek új emberekkel beszélgetni és a külső tulajdonságaik által megmutatni a belső értékeiket. A humor ugyanolyan elengedhetetlen kelléke a fotózásnak, mint Ti! Nem kell aggódni, nálam nincsenek kínos csendek, hova rakjam a kezem dilemmák, ugye nincs tokám kérdések. Mindenki önmaga lehet, felszabadultan. Rólatok szól az önbizalomnövelés vagy emlékgyűjtés, én csupán segítek benne.

Mit is jelent számomra egy fotózás?

Egy igazi kaland, ami mindig más és más kihívásokkal állít szembe. Imádok új emberekkel megismerkedni, beszélgetni fotózás közben és az elkészült képeken keresztül megmutatni, én hogyan is látom őket. Kedvenc kijelentésem a “rólam úgy sem lehet jó képet készíteni”, mert erre pedig én mindig azt mondom: fogd meg a söröm! Szeretem a vendégeim hangulatait, stílusait és a személyiségüket fotókká varázsolni. A legkedvesebb része pedig az, hogy emlékeket tudok adni, amiket majd lehet a családi albumban mutogatni vagy egyszerűen jó rámosolyogni a falon bekeretezve.

ALBUMOK

Nézelődj az albumok között, SZERESS BELE a képi világba, ISMERD MEG a fotókon szereplő embereket egyetlen pillantásból és mozdulatból. DÖNTSD EL Te hogyan szeretnéd viszont látni magad, az én kamerámon keresztül. Garantálom, hogy IMÁDNI FOGOD!

Vélemények

Zsolnai Dóri számomra nem csak az általa készített fotókat testesíti meg, hanem az ahhoz vezető bizalmas utat is. Kétszer voltam nála fotózáson. Első alkalommal még érződött az esetlenségem. Nem éreztem magam nőiesnek. Dóri ezt maximálisan fel tudta oldani és készített rólam egy képet, amibe kicsit még bele kellett költöznöm utólag. Mert nem én voltam és mégis önmagam voltam. Egy olyan énem kelt életre, ami a következő fotózáson már azonnal előbújt a kettőnk dinamikájának köszönhetően. Ott nem beleköltöznöm kellett a pózba. Benne voltam.

Réka

Nehéz időszakon mentem keresztül amikor megkerestem Dórit, hogy fotózzunk egyet. Hihetetlen élmény volt számomra és egy nap erejéig a csodálatos energiájának köszönhetően teljesen elfeledkezhettem mindenről. Teljesen exkluzív élményben lehetett részem általa, mindent (és még többet is) megvalósított, amit elképzeltem. Kapcsolatainak köszönhetően elképesztő ruhákat, sminket és frizurát is kaptam. A fotózást pedig végtelenül élveztem. Végeredményként pedig kreatív, csodálatos minőségű fotókat kaptam kézhez (mindössze EGY nap alatt!), amik örök emlékként őrzik ezt a varázslatos napot. Bármikor, meleg szívvel ajánlanám Dóri munkáját!

Szonja

Dóri segítségével a kamera előtt állást, pózolást egy teljesen új perspektívából ismerhettem meg, melynek központjában a valódi önszeretet, önelfogadás lapult meg és nem a magamutogatás. A kettő között hatalmas különbségek lehetnek és szerintem ez akkor válik nyilvánvalóvá, amikor az elkészült képeket nézve közelebb érzed saját magadat, mint azelőtt. Akár a személyiségfejlődés kicsiny állomása. Számomra ettől volt igazán rendkívüli Dórival munkája. Bátran ajánlom, mert képes a lehető legjobban ráhangolódni az emberekre és nem mellesleg szakmailag a csúcsminőséget hozza.

Fanni

Egészen eddig nem mertem megismerni a kamera másik oldalán lévő énemet. Féltem tőle, elképzelésem sem volt, hogyan tudok pózolni. Ahogy találkoztam Dórival a fotózás napján, rögtön szertefoszlott ez az aggodalmam, minden természetesen ment. Dóri vicceinek köszönhetően még a mosolyom is őszintén ragyogott, és közben nem kellett kivetkőznöm magamból. Szakértelemnek, lelkesedésnek és életrevalóságnak nincs híja Dóriban!

Janka

Dóri egy fantasztikus lány, ami nem csak a kreativitásában, a minőségi és odaadó munkájában jelenik meg, hanem a fotózásokon teremtett hangulatban is. Alapvetően kamera-shy vagyok, sosem tudom hogyan kéne pózolni, mit kéne csinálni, a Dórival való közös projektünkben azonban hihetetlenül komfortosan érezhettem magam. Biztat, ötleteket ad, elképesztő kitartással és lelkesedéssel csinálja végig a több órás munkát. Ha csoda képeket szeretnétek egy csoda lánytól, akkor mindenképp tudom ajánlani:)

Blans

Ez a nőszemély az egyetlen ember akinek valaha engedtem, hogy képet csináljon rólam. Ami elképesztő, hogy nem csak hogy megengedtem, DE még nagyon tetszett is utána az eredmény. Durva. Tud valamit. Szerintem nemes egyszerűséggel a legjobbat hozza ki mindig az emberből, nincs semmi feszültség és még az olyan részeit is megszereti az ember ezeken a csoda képeken, amikkel kapcsolatban gátlásos. Dórival egy fotózás nemcsak vicces, kreatív, profi - ez alapvetően jön a nőből - hanem egy önbizalom-építő tréning is!

Zsófi

  Kapcsolat

  Zsolnai Dorottya EV.
  58754045-1-41
  Magyarország
  1047. Budapest, Attila utca 55/a
  +36 70 397 5716